80+ te gekke cadeau ideeën voor de voetbalsupporters!

De 27 leukste cadeaus voor de echte Feyenoord fan!

Opzoek naar een cadeau idee voor dé Feyenoord fan? Dan ben je hier bij het juiste adres. Feyenoord is een van de beste voetbalclubs van Nederland en bestaat als sinds 1908! Feyenoord heeft al vijftien keer het landkampioenschap gewonnen, 13 keer de KNVB beker en nog veel meer prijzen in onder andere de Europacup 1, de UEFA cup en heeft zelfs een keer de wereldbeker gewonnen!

27 leukste cadeaus voor de echte ajax fan 2021

De 27 leukste cadeaus voor de echte Ajax fan!

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand? En is diegene een Ajax fan? Dan is dit een perfect lijstje waarbij jij zeker voor een super leuk cadeau zal slagen! Ajax, een van dé topclubs van Nederland! De club is opgericht op 18 maart 1990 en is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Ajax is maar liefst 34 keer kampioen van Nederland geworden.

De 27 leukste cadeaus voor de echte PSV fan!

Cadeau ideeën nodig voor de échte PSV fan? Dan ben je hier aan het juiste adres, onderaan staan de 27 leukste cadeaus voor de echte PSV fan verzameld! Philips Sport Vereniging, vaak wel PSV genoemd. Is een voetbalclub dat in 1913 werd opgericht, van oudsher was het een sportvereniging van Philips-medewerkers, gaaf hé! Net als Feyenoord en Ajax behoort PSV ook tot de traditionele top drie van het Nederlands voetbal! De zogenoemde thuisbasis van PSV is het Philips Stadion.