Zoek
Zoek

De 26 schattigste en stoerste Pokémon knuffels voor de (kleine) Pokémon trainer!

Op zoek naar Pokémon knuffels? Wist je dat er in totaal 932 verschillende soorten Pokémon zijn?! Het begon allemaal met de eerste originele 151 in 1996! Waarvan je vast wel de populaire Pikachu, Charizard en Snorlax wel kent! Uiteraard horen daar ook leuke knuffels bij. In deze lijst zijn we op zoek gegaan naar schattigste maar ook stoerste Pokémon knuffels. Hierbij zitten populaire maar soms ook minder populaire knuffels bij die erg leuk zijn en echt een plekje in deze lijst verdienen. Pokémon blijft populair ongeacht de generatie waar je in zit!
 
Let op: de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld. Nummer 1 is dus niet de beste keuze en nummer 26 is niet de minste keuze.
Pokemonknuffels
Pikachu knuffel

#1 - Pikachu knuffel

We beginnen misschien met de meeste bekende en meest populaire Pokémon, Pikachu! Wist je dat Pikachu een elektrische muis Pokemon is? Loopt als sinds 1996 achter de trainer Ash aan en heeft heel veel meegemaakt. De knuffel variant is net als de animatie erg vrolijk en super zacht waardoor kinderen er lekker mee kunnen knuffelen, perfect voor de startende pokétrainers. Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Charmander knuffel

#2 - Charmander knuffel

Nog zo een populaire Pokemon uit de eerste generatie, Charmander! Dit is een vuur Pokemon en heeft een schattig maar stoer uiterlijk. De knuffel is gemaakt van hoge kwaliteit en heeft een hoog knuffel gehalte waardoor dit misschien wel de nieuwe favoriete knuffel van hem of haar wordt. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Pokémon Squirtle Pluchen knuffel 20 cm

#3 - Squirtle knuffel

In tegenstelling tot Charmander is Squirtle een water Pokémon en heeft een uiterlijk dat wat weg heeft van een schildpad. Hij gebruikt in zijn gevechten dan ook water en soms ook in combinatie met zijn schild, dit maakt hem een krachtige Pokémon, ondanks zijn grootte! De knuffel ziet er erg schattig en lief uit. Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#4 - Bulbasaur knuffel

Bulbasaur, dit was vroeger misschien wel een van mijn favoriete Pokémon en omdat deze er stoer uit zag en unieke aanvallen heeft. Op zijn rug zit een grote plantenbol die hem energie geven om te strijden tegen andere Pokémon. Hij lijkt een beetje op een dinosaurus, vandaar het tweede gedeelte van zijn naam, bulb komt door de plantenbol op zijn rug. Stoere knuffel met een zachte kant. Wil je meer informatie over Bulbasaur? Klik dan op onderstaande knop!

#5 - Magikarp knuffel

Heel veel mensen (ook in de serie) denken dat Magikarp maar een saaie nutteloze Pokémon is en daardoor niet gevangen wordt, maar niets in minder waar! Als je Magikarp goed traint dan zal deze uiteindelijk in een Gyarados evolueren wat een krachtige draak Pokémon is. De knuffel variant ziet erg grappig en schattig uit! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokémon Psyduck Pluche Knuffel 30 cm

#6 - Psyduck knuffel

Nog zo een grappige knuffel, Psyduck! Psyduck is een vogelbekdier en lijkt een beetje intelligentie te missen en nutteloos voor zich uit te staren. Maar ook hier is het schijn, zijn uiterlijk is namelijk bedoeld om vijanden te laten denken dat hij zwak is. Hij heeft namelijk krachtige paranormale krachten om zijn tegenstanders te verslaan. De plush ziet er vooral schattig en opvallend uit! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#7 - Eevee knuffel

Eevee is een van de schattigste Pokemon sinds de eerste generatie! Eevee lijkt op een klein bruin vosje en kan door door zijn genetische code in verschillende vormen kan evolueren. Wist je dat de naam Eevee een afkorting voor evolutie is? Door gebruik te maken van speciale stenen kan Eevee naar acht verschillende Pokemons evolueren, hoe gaaf is dat! De evoluties van Eevee komen ook in deze lijst voor. Deze variant vindt ik schattiger dan zijn evoluties, zoek een stoerdere knuffel, kijk dan eens naar Flareon en Jolteon. Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#8 - Togepi knuffel

Als je Eevee als schattig vond dan ga je Togepi helemaal leuk vinden! Togepi is er eentje van de tweede generatie en lijkt, zoals duidelijk te zien is, op een ei lijkende pokémon en is onder andere een Pokemon van een van de hoofdpersonages Misty en zit eigenlijk net als Pikachu nooit in een pokémon-bal. De knuffel is leuk ontworpen en perfect om voor een verjaardag of andere feestdag te geven. Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Plush knuffel Grookey 20 cm

#9 - Grookey knuffel

Grookey is net zo ondeugend als de meeste kleine kinderen! Het is een erg vrolijke pokemon die graag met zijn tak uit bos speelt. Hij heeft zelfs speciale krachten om planten energie te geven, hoe gaaf is dat! Grookey lijkt een beetje op een aap en woont tevens in het bos. De vrolijke knuffel zal een glimlach op ieder kind zijn of haar gezicht toveren! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#10 - Riolu knuffel

Is het kind net als Riolu een erg energieke Pokémon?! Riolu heeft zoveel uithoudingsvermogen om de hele nacht door te rennen. Er mee wandelen kan een uitdagende ervaring zijn. Het is een vecht type en lijkt net een masker op te hebben. Als je op zoek bent naar een stoere knuffel dan ben je met deze aan het juiste adres. Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#11 - Lapras knuffel

Lapras hoort ook bij de eerste 151 eerste Pokémons en komt ook voor in de eerste spelletjes voor de Gameboy. Lapras werd net als in de serie gebruikt als transport. Je kan je er namelijk mee over de zee vervoeren en had in de serie genoeg ruimte voor alle hoofdrolspelers met hun loslopende vrienden. De knuffelvariant is erg mooi ontworpen en de stof is net als bij de andere knuffels erg zacht en knuffelbaar! Meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#12 - Mew knuffel

Net als Lapras komt Mew ook uit de eerste generatie Pokémon is erg mysterieus en was maar op één plek te vangen. Alhoewel Mew heel schattig en roze eruit ziet is hij eigenlijk heel stoer en niet te onderschatten Pokémon. Naast deze knuffel krijg je ook nog eens een gave Mewto sticker bij, heel gaaf! Meer informatie over dit cadeau idee? Klik dan op onderstaande knop!

#13 - Flareon knuffel

Flareon is de geëvolueerde variant van Eevee die eerder in deze lijst is genoemd, hier is een vuursteen voor gebruikt omdat het hier om een vuur Pokémon gaat. Flareon heeft krachtige vuur aanvallen en ziet er erg schattig uit! Vooral het kleine plukje op zijn hoofd maak het af. De knuffel is net zo schattig en heel leuk om mee te spelen. Wil je meer informatie over Flareon? Klik dan op onderstaande knop!

#14 - Teddiursa knuffel

Deze stoere Teddiursa komt voor in de tweede generatie en is zoals je wellicht al gezien hebt een kleine beer met een halve maan op zijn hoofd. Het is een vecht Pokémon en evolueert uiteindelijk in een hele grote stoere beer Ursaring die erg krachtig is! De knuffel is juist heel zacht en lief. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche Knuffel Jigglypuff 23 cm

#15 - Jigglypuff knuffel

Als je bij deze nam direct aan gezang denkt dan ben je een echt OG! Jigglypuff houdt erg van zingen maar zorgt daardoor dat ze luisteraars in slaap vallen en dan wordt ze boos en kladdert ze je gehele zicht onder met een zwarte marker, niet erg fijn natuurlijk. Jigglypuff is een roze ballon Pokémon en ziet er met zijn of haar grote ogen erg schattig uit! Meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche knuffel Wobbuffet 25 cm

#16 - Wobbuffet knuffel

Wobbuffet komt een beetje gek over en ziet er ook wat verward uit. Maar het niet de meest krachtige Pokémon maar kan veel schade hebben. Wobbuffet was in de serie de Pokémon van Jessie en kwam daar nogal knullig over maar vooral erg grappig over. De knuffel variant ziet er minstens zo verwarrend uit maar dat maak het ook wel weer leuk. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

#17 - Farfetch knuffel

Farfetch lijkt erg op een eend met een spitse snavel. De eend lijkende Pokémon heeft gele poten, zwemvliezen en een stompe staart. Hij loopt altijd met een stengel prei en zal deze met zijn leven verdedigen! Dus je moet hem niet verliezen anders moet je terug om hem te zoeken. De knuffel heeft net als in de serie ook een prei vast en ziet er erg cool uit! Wil je meer informatie over deze pluche? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche Knuffel Raichu 32 cm

#18 - Raichu knuffel

Als Pikachu zou evolueren dan zou hij evolueren in Raichu! In de serie wil de Pikachu van Ash niet evolueren en wilt juist op eigen kracht sterker, en geloof me dat is ie ook geworden! In plaats van geel is Raichu meer oranje met wat gele accenten. De stoere muis ziet er erg leuk uit en de knuffel is net als de andere ook weer super zacht! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#19 - Charizard knuffel

Naast Pikachu misschien wel de meeste bekende Pokémon, Charizard ! De draak Pokémon ziet er erg stoer uit en verslaat zijn vijanden met vuur- en luchtaanvallen! Als ze niet goed opgevoegd worden zijn ze erg eigenwijs. Wist je dat een Charizard pokemon kaart in 2018 voor maar liefst 20 duizend dollar is verkocht! De knuffel zal niet zoveel waard worden maar is wel erg leuk om mee te spelen! Meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Pokémon Pluche knuffel Mudkip 30 cm

#20 - Mudkip knuffel

Van heel groot en heel stoer gaan we naar heel klein en heel schattig, Mudkip! Mupkip is een van de drie starter Pokémon uit de regio Hoenn. Het is een water type en zal in zijn laatste geëvolueerde vorm erg krachtig zijn tegen vijanden. Deze vrolijke vriend zal het zeer goed doen bij de kleine trainers! Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

#21 - Snorlax interactieve knuffel

Snorlax! De erg grote Pokémon staat vooral bekend om zijn slaperige karakter omdat hij altijd en overal wilt slapen. Ik wist het zelf niet maar blijkbaar is Snorlax een kruising tussen een kat en beer en is erg groot en dik. Ze zijn super sterk en deze knuffel is wel interactief! Snorlax beschikt over meer dan 20 reacties en heeft een wakker- en slaapmodus. Hoe leuk is dat! Meer informatie over deze interactieve knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche knuffel Jolteon 20 cm

#22 - Jolteon knuffel

Naast Flareon kan Eevee ook evolueren in Jolteon! In plaats van een vuursteen heb je hiervoor een dondersteen nodig. De vacht is gemaakt van elektrisch geladen naalden en gebruikt deze ook in gevechten, hoe stoer is dat wel niet! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche knuffel Wooloo 20 cm

#23 - Wooloo knuffel

Deze ken ik zelf niet en komt uit generatie acht van de Pokémon reeks! Lijkt erg op een schaap en ziet er erg lief uit met zijn grijze lokken. Het is niet de meeste populaire of meest sterke en onderschatte Pokémon maar is wel een heel lief schaapje waarmee je leuk kunt spelen! Meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemon Pluche knuffel Vaporeon 24 cm

#24 - Vaporeon knuffel

We hebben Flareon en Jolteon gehad dus als je gokte dan kon je er ook vanuit gaan dat Vaporeon in de lijst voorkomt. Van generatie één zijn dit namelijk de drie Pokemons waar Eevee in kan evolueren! Ditmaal met een water steen, Vaporeon is een krachtige en stoere water Pokemon die in heel veel gevechten goed van pas kan komen! Ideaal om als knuffel te hebben mee te spelen! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

#25 - Espeon knuffel

Voorruit laten we ook een tweede generatie Eevee evolutie toevoegen aan deze lijst, namelijk Espeon! Espeon is een Psychic type. Om Eevee in Espeon te laten evolueren heb je een zonnescherf nodig. Espeon lijkt erg op een kat met een prachtige lavendelkleurige vacht met een mooi rood diamantje op zijn voorhoofd. De knuffel ziet er minstens zo schattig en knuffelbaar uit! Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

#26 - Morpeko knuffel

Deze schattige mollige Pokémon uit generatie acht en draagt altijd zaden in zijn armpjes. Deze zijn heel belangrijk voor hem en behandeld hij dan ook als een kostbaar goed. Als hij deze bij honger op eet moet hij op zoek naar nieuwe. Als hij niet op tijd eten krijgt of boos gemaakt wordt veranderd zijn vacht en uiterlijk naar een super agressieve Pokémon. De knuffel ziet er gelukkig erg schattig uit! Wil je meer informatie over deze knuffel? Klik dan op onderstaande knop!

Pokemonknuffels!

Knuffels zijn sowieso heel leuk om te hebben en zeker als het van je favoriete tv-serie is! Pokemon gaat al sinds 1996 mee lijkt per jaar populairder te worden. Er zijn naast knuffels ook heel veel verschillende kaarten, spelletjes en zelfs dekbedovertrekken. Zo is er altijd wel iets voor iemand. Mis jij nog een hele leuke of stoere Pokemon knuffels? Laat het ons dan weten!

Mocht je nou geen voldoende inspiratie hebben na het zien van deze lijst dan kun je op cadeauideetjes.nl nog veel meer lijsten vinden om inspiratie op te doen zodat jij altijd slaagt voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan lijsten voor mensen die van BBQ houden of juist fan zijn van een voetbalclub zoals Feyenoord, Ajax of PSV?
Facebook
Pinterest
Email
WhatsApp

Meer om te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *