Zoek
Zoek

De 19 tofste cadeaus voor mensen met een balkon!

In Nederland zijn er talloze balkons te vinden en de kans dat je een cadeau zoekt voor iemand met een balkon is dus zeer groot. Een groot aantal mensen vinden het juist fijn omdat je dan geen tuin hebt om te onderhouden en vaak een mooi uitzicht hebt. 
 
Deze lijst is speciaal ontworpen om inspiratie te geven aan de mensen die een cadeau zoeken voor iemand die een balkon heeft of het nou om de aankleding gaat of om veiligheid, het kan van alles zijn. 
 

Let op: de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld. Nummer 1 is dus niet de beste keuze en nummer 19 is niet de minste keuze.

Beeztees Kattennet Voor Balkon

#1 - Katten net voor het balkon!

Een kat als huisdier nemen is super gezellig maar dan wilt zo een beestje ook wel eens naar buiten, en op een balkon kan dat best lastig zijn. Daarom is dit katten net een super leuk cadeau om te geven iemand die daar aan voldoet. Voordeel is dat het net gemakkelijk te monteren is en het nauwelijks opvalt door de transparante kleur, wel zo fijn voor de eigenaar. Meer informatie, klik dan op onderstaande link!

Balkon barbecue en plantenbak

#2 - Balkon Barbecue!

In de zomer genieten van een heerlijke barbecue, daar moet toch iedereen van kunnen genieten?! Zelfs op het balkon kun je nu barbecue met deze compacte balkon barbecue! Met een simpele klik te bevestigen op de balkonrand en als het winter is kan de barbecue dienen als plantenbak, super handig. Dan kun je zonder tuin toch genieten van een heerlijke barbecue. Meer informatie over deze leuke balkon barbecue? Klik dan op onderstaande link!

Ambiance Balkontafel

#3 - Balkontafel

Als ze dan toch aan het barbecueën zijn, dan is een tafel ook wel handig! Deze balkon tafel is speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De tafel is, ondanks dat het gemaakt is van stevig staal, makkelijk op te klappen. Ideaal voor als de barbecue voorbij is en je weer ruimte nodig hebt. Meer informatie over deze balkontafel? Klik dan op onderstaande link.

#4 - Hangende Balkon Moestuin

Anno 2019 hoeft een balkon niet saai te zijn, met deze hangende plantenbak zorg je voor het mooie groen op het balkon! De plantenbak is gemaakt van recyclebaar design en bestaat uit 4 plantenzakken. Wie gun jij deze leuke plantenbak zodat ze wat groen op het balkon krijgen?! Meer informatie over deze plantenbak? Klik dan op onderstaande link!

Reer - Veiligheidsnet voor balkon

#5 - Veiligheidsnet voor balkon

Kinderen ook op het balkon laten buitenspelen? Heel goed maar zorg dan wel dat het een veilige plek is voor het kind. Dit veiligheidsnet beschermt het kind tegen ongelukken en zorgt ervoor dat het kind niet van het balkon kan afvallen. Het voordeel is dat het een fijnmazig net is waardoor je er goed doorheen kan blijven kijken. Meer informatie klik dan op onderstaande link.

Balkon parasol - Half rond model

#6 - Balkon Parasol!

Dit vind ik zelf een leuk maar vooral handig product. Een half ronde parasol, nooit van gehoord maar het bestaat toch echt! Perfect voor op het balkon en steekt door de vorm niet uit. Heerlijk tijdens zonnige dagen. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Gespleten bamboemat

#7 - Bamboe rol

Zie je ook wel eens van die saaie balkons? Vast wel! Met deze bamboe rol design je het balkon ten eerste zeer mooi maar je beschermt het balkon tevens tegen weersomstandigheden! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Leifheit Classic Tower 450 Droogtoren

#8 - Balkon Droogtoren

Niets is zo lekker om in de zomer je schone was in de buitenlucht te laten opdrogen. Ken jij iemand die dit ook op een balkon zou willen? Deze droogtoren kan hiervoor zorgen. De droogtoren bestaat uit vier niveaus zodat alle was er op past. Voordeel is dat de droogtoren mobiel is dankzij de vier wieltjes! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#9 - Balkon droogrek

Liever een wat handzamer formaat om kleinere was op te hangen? Dat kan ook met deze handige balkon droogrek in de kleur grijs. In totaal beschikt het droogrek over 6 lijnen en is stevig. Vanwege de verstelbare arm ook geschikt voor op bijvoorbeeld de deur en radiator! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#10 - Balkon grasmat

Laat iemand zijn of haar balkon veranderen in een mooie groene oase met een balkon grasmat! Makkelijk te leggen en heeft een breedte van 1 meter. Voordeel is dat het je balkon opvrolijkt en leuk is voor bijvoorbeeld katten. Weg met die saaie betonnen balkon vloeren! Meer informatie? Klik op onderstaande link!

Kas balkon / tuin - 2 Etages

#11 - Balkon Kas

Ken je iemand die van tuinieren houdt maar het moet doen met een balkon?! Verras diegene met een balkon kas! Deze kas zorgt ervoor dat alle planten niet worden aangetast tijdens het groeien. De kas is natuurlijk ook geschikt voor het laten overwinteren van groenten of planten. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

relaxdays balkontafel

#12 - Balkontafel zwart

Ideaal voor op het (kleine) balkon! Deze balkontafel is makkelijk te plaatsen en kun je na gebruik gemakkelijk opklappen zodat je ruimte bespaart op het balkon. Voordeel van deze balkontafel is dat je deze in de winter gewoon kan laten staan omdat de set weerbestendig is en bij ongelukjes eenvoudig te reinigen is. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Grote Plantenmuur groen zwart muur balkon

#13 - Plantenmuur

Vrolijk het balkon wat op met deze plantenzakken! Ruime vakken zodat er veel verschillende planten in passen. Ideaal voor op het balkon en is nog eens gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Meer informatie over deze plantenzakken? Klik dan op bovenstaande link! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

vidaXL Trapezium balkon plantenbak

#14 - Balkon Plantenbak

Liever geen zakken aan de muur? Dan zijn deze balkonbakken wellicht leuker om cadeau te geven. De hangende balkonbakken set bestaat uit twee buitenbakken en twee losse binnenbakken (zie foto). De strak geweven structuur zorgt voor een mooi design en door de binnenbakken gaan de bakken ook langer mee. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#15 - Bamboe Balkon Bank

Handig en efficiënt gebruik maken van de ruimte op een balkon doe je met deze bamboe balkon bank! Door gebruik te maken van bamboe heb je een robuuste en duurzame bank en kan ook gebruikt worden in omgevingen die wat vochtiger zijn. In totaal is er plek voor 4 personen en is zeer licht zodat deze in de winter binnen kan worden geplaatst. Meer informatie over deze bamboe bank? Klik dan op onderstaande link.

Uitschuifbaar Windscherm voor Balkon

#16 - Windscherm balkon

Niets is zo irritant dan tijdens een heerlijke zomerse dag last hebben te hebben van teveel wind. Dat lost dit windscherm geschikt voor balkons op! Makkelijk te monteren en zorgt tevens voor privacy. Het windscherm heeft een afmeting van 160 x 300 centimeter wat hiermee geschikt zou moeten zijn voor (bijna) ieder balkon. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Videx Parasolhouder Balkon

#17 - Parasolhouder Balkon

Deze parasolhouder is speciaal ontworpen voor balkons en is op zeer gemakkelijke manier te monteren door de Videx klem. Geschikt voor parasol stokken met een maximale diameter van 35 millimeter. Naast parasols kun je er ook vlaggen in vastklemmen van je favoriete club of tijdens Koningsdag als je de Nederlandse wordt opgehangen. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Rond binnen & buiten vloerkleed Porto

#18 - Buiten vloerkleed

Zie je altijd van die mooie kleden voor binnen en zou je deze het liefst buiten willen kunnen plaatsen? Deze prachtige ronde vloerkleden zijn geschikt voor buiten. Het leuke vind ik zelf dat het vloerkleed aan beide kanten bruikbaar is en je dus kunt afwisselen tussen twee vloerkleden! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

De Slimme Balkontafel XL

#19 - Balkontafel

Tijdens de barbecue in de zomer moet je ook fatsoenlijk kunnen eten. Deze slimme balkontafel is geschikt voor een avondje dineren op het balkon. De tafel is inklapbaar en heeft een extra rand waarop je bijvoorbeeld glazen en sauzen kan plaatsen. Een mooie maar vooral slim design! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Mocht je nou geen voldoende inspiratie hebben na het zien van deze lijst dan kun je op cadeauideetjes.nl nog veel meer lijsten vinden om inspiratie op te doen zodat jij altijd slaagt voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan lijsten voor mensen die van sushi houden of juist fan zijn van een voetbalclub zoals Feyenoord, Ajax of PSV?
Facebook
Pinterest
Email
WhatsApp

Meer om te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *