Zoek
Zoek

45 leuke en verrassende cadeau ideeën voor jongens!

Tegenwoordig is er ook zoveel keuze in het geven van cadeautjes dat je het soms niet meer weet. Zeker voor jongens is de keuze reuze. Het kan namelijk van alles zijn, een gaaf bordspel of juist een spelcomputer of wat dacht je van een fornite blaster?! Deze lijst is speciaal opgezet om ervoor te zorgen dat er altijd een leuk cadeau is voor de jongens! 
 
 

Let op: de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld. Nummer 1 is dus niet de beste keuze en nummer 45 is niet de minste keuze.

Kolonisten van Catan Junior - Kinderspel

#1 - De Kolonisten van Catan!

Het super bekende spel "De Kolonisten van Catan" is een handelspel waarbij je veel interactie en tactisch te werk gaat. Dit is een junior versie die geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar en zorgt voor uren spel plezier met het gehele gezin, of natuurlijk met vriendjes en vriendinnetjes! Met de junior variant speel je een piraat die het eiland probeert te veroveren door onder andere schepen te bouwen. Veel interactie omdat je grondstoffen met andere spelers moet gaan ruilen. Super leuk voor kinderen en biedt ook uitdaging om volwassen te boeien! Meer informatie, klik dan op onderstaande link!

NERF Fortnite SP-L - Blaster

#2 - NERF Fortnite Blaster!

Het super populaire Fortnite is niet meer weg te denken in de game wereld! Laat ze eens vanachter het spel vandaag komen en zelf het spel gaan spelen in de echte wereld. Het pistool schiet lekker ver en zorgt voor eindeloos speelplezier! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#3 - Smartwatch van Kidizoom

Een Apple Watch cadeau geven aan je kind is wellicht wat te vroeg. Laat ze eerst beginnen met deze smartwatch van Kidizoom. De smartwatch bevat acht spelletjes, kan video's maken, heeft een stopwatch, grappige foto-effecten en stappenteller! Meer informatie over deze leuke smartwatch? Klik dan op bovenstaande link! Meer info? Klik dan op onderstaande link.

NERF Fortnite AR-L - Blaster

#4 - NERF Fornite - Blaster

Nog zo een gave Fornite blaster! Genomineerd voor het speelgoed van het jaar 2019! Leuk om de Fornite fan te verassen en om in het echt het spel te spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Eindeloos speelplezier met deze NERF Fornite Blaster! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#5 - Popsocket van hondenpoot!

Smartphones worden steeds groter en je kunt er steeds minder grip op krijgen. Hiervoor zijn popsockets de oplossing! Deze worden namelijk op de achterzijde van de smartphone geplakt en dienen voor extra grip. Deze popsocket heeft een leuke vorm van een hondenpoot! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#6 - LEGO Technic Bugatti Chiron!

De Bugatto Chiron is een van de duurste auto's ter wereld en met de gave Lego set van Technic kan hij deze nu zelf gaan bouwen! Een uitdaging voor jong en oud en biedt uren aan bouwplezier! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

#7 - Regenwormen (dobbelspel)

Met dit leuke spel van 999 games dien je zoveel mogelijk regenwormen te verzamelen in een snel dobbelspel! Pak regenwormen af van je tegenstanders en win dit leuke spel! Een potje duurt gemiddeld 15 minuten en is geschikt voor jong en oud. Het is tevens leerzaam voor kinderen om het getalbeeld op dobbelstenen te leren. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Nintendo Switch Console - 32GB rood blauw grijs

#8 - Nintendo Switch (Nieuw Model)

Vroeger wist ik nog wel dat ik heel erg blij was met de Nintendo Gamecube om daarop Mariokart te spelen! Tegenwoordig zijn de spelcomputers erg gevorderd en kun je met deze Switch van Nintendo op iedere locatie spelen dankzij de tablet modus! Meer informatie over deze leuke Nintendo Switch? Klik dan op bovenstaande link! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Monopoly Fortnite

#9 - Monopoly Fornite - Bordspel!

Voor de echte Fornite fans!Monopoly in een ander jasje maar het concept blijft gelijk, met deze versie ga je de strijd aan met je tegenstanders en heb je in plaats van Monopoly-geld zogenoemde Health Points (HP) en wil je zorgen dat je de storm vermijd! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#10 - Buzz Lightyear van Toy Story 4!

To Infinity and beyond! Deze populaire uitspraak komt vast bekend voor! Laat hem de coolste avonturen spelen met deze held van Toy Story 4, hij kan 15 verschillende geluiden en zinnen maken en wordt geleverd met batterijen. Meer informatie? Klik op onderstaande link!

Toy Story 4 Pratende Woody

#11 - Woody van Toy Story 4!

Is hij meer fan Woody dan van Buzz Lightyear?! Super leuk voor de Toy Story fan en heeft net als Buzz Lightyear 15 verschillende geluiden en zinnen en wordt ook met batterijen geleverd! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

LEGO Speed Champions 1974 Porsche

#12 - LEGO Speed Champions Porsche 911

Super gave Porsche van LEGO Speed Champions! Leuk en eenvoudig om te bouwen en perfect voor de liefhebbers van LEGO en auto's. Na het bouwen heeft hij er nog eindeloos speelplezier van! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

De Gorgels Jochem Myjer

#13 - De Gorgels

Niet zo niets de winnaar van de Nederlandse Kinderjury 2016. Een fantastisch (voorlees) boek waarbij hij helemaal wordt meegenomen in het avontuur! Leuk en vlot geschreven kinderboek dat gaat over de jonge avonturier Gorgels! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Fortnite Loot Llama - Knuffeldier

#14 - Fortnite Knuffeldier!

Naast het super leuke Fornite spel ook nog eens knuffelen met de Fornite Lama knuffel! Met zijn 17,5 centimeter en super zachte stof wordt dit geen straf! Als Fornite fan zal hij erg blij zijn met deze knuffel! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Gewoon zoals je bent jonny lambert

#15 - Gewoon zoals je bent

Een schattig verhaal over een kleine olifant die moeite heeft om tijdens de tocht netjes in de olifanten rij te blijven. Er is namelijk zoveel te zien! Grappig, leerzaam en fantasierijk boek met ene heerlijk verhaal. Perfect voor de jongen van circa 4 jaar oud! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

#16 - Speelgoedauto's van Hot Wheels (5 stuks)!

Stevige en vooral leuk uitziende Hot Wheels autootjes! Leuk om cadeau te geven en zorgt voor veel speelplezier! Voordeel van Hot Wheels is dat er veel accessoires voor beschikbaar is en je kunt blijven uitbreiden! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Uno Junior - Kaartspel

#17 - Uno Junior!

Uno maar dan geschikt voor de jongeren onder ons! Uno werkt ongeveer hetzelfde als het originele spel maar dan met duidelijke dierenafbeeldingen met uitleg over de acties. Het spel lijkt op "Pesten" maar dan met duidelijkere grafische kaarten. Zelf heb ik de originele Uno en het zorgt voor een leuke en gezellige avondje! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Pokémon Sun & Moon Unified Minds Booster - Pokémon Kaarten

#18 - Pokémon Kaarten!

Pokémon kaarten waren en zijn nog steeds populair!Leuk om cadeau te doen aan de echte Pokémon liefhebber zodat hij alle kaarten kan sparen! In totaal bestaat deze serie uit 230 nieuwe kaarten! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Kinderen voor Kinderen 39 - Kom Erbij!

#19 - Kinderen voor kinderen 39!

Alweer de 39ste editie van Kinderen voor Kinderen genaamd "Kom Erbij!". Dit album bevat weer een 12 nieuwe eigentijdse liedjes die hij heerlijk kan mee zingen! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954

#20 - LEGO Harry Potter - De Grote Zaal van Zweinstein!

LEGO blijft en is leuk speelgoed en heeft altijd leuke thema's! Deze Harry Potter versie bewijst dat maar weer! Een groot pakket dat zorgt voor veel speelplezier, zeker als hij fan is van LEGO en Harry Potter! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Jenga Classic - Gezelschapsspel

#21 - Jenga Classic

Jenga bestaat al zo lang ik mij kan herinneren. Het doel met Jenga is om volgens een bepaalde manier te toren op te bouwen om vervolgens het spel te kunnen spelen! Je dient dan om beuren een blok onder de bovenste laag te pakken en weer bovenaan te plaatsen. Als de toren omvalt heb je verloren! Super leuk om het gehele gezin te spelen of natuurlijk met vriendjes en vriendinnetjes. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

xploding Kittens Originele Editie

#22 - Exploding Kittens!

Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019! Exploding Kittens (Nederlandse editie!) is een tactisch spel dat lijkt op Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens! Het doel is om kaarten van de stapel te halen en geen exploderende kitten trekt, dan heb je direct verloren. Ook zijn er andere kaarten waarmee je jezelf kunt verdediging maar ook aanvallen en om bijvoorbeeld een beurt over te slaan. Eenvoudig te leren en bij iedereen in de smaak zal vallen! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Vier op een Rij - Actiespel

#23 - Vier op een rij!

Een echte klassieker, vier op een rij is eenvoudig te leren en je kunt er snel mee starten. Ondanks dat het eenvoudig te leren is moet je wel goed opletten wil je kunnen winnen. De bedoeling is eigenlijk heel simpel, zorg ervoor dat je 4 stenen van jou kleur (geel of rood) op één rij krijgt. Hoe de rij tot stand komt maak niet uit, verticaal of horizontaal en diagonaal. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Escape Room The Game spel - Gezelschapsspel

#24 - Escape Room The Game!

Erg populair om naar toe gaan, Escape Rooms! Nu is er een bordspel van ontwikkeld met 4 spannende escape rooms. Ieder spel begint met een envelop om het mysterie te ontrafelen. Verder moet je gebruik maken van verschillende attributen om de code te kunnen ontcijferen. Meer informatie over dit gave cadeau idee? Klik dan op onderstaande link!

Play-Doh Neon Klei - 8 Potjes

#25 - Neon Klei van Play-Doh!

Op zoektocht naar een cadeau idee voor de creatieveling?! Laat hem zijn creaties vormen met deze 8 potjes neon klei in verschillende vrolijke kleuren. De potjes zijn luchtdicht waardoor de klei kneedbaar blijft en hiermee lange tijd gebruikt kunnen worden. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Bosch Speelgoed Accessoires

#26 - Bosch Speelgoed set!

Laat ze helemaal los gaan in hun rollenspelletjes met deze super leuke Bosch speelgoed set! Daarnaast leer je het kind direct goed uitkijken en opletten tijdens zijn "werkzaamheden" en klussen. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Playmobil Politiemotor met LED-licht - 6923

#27 - PLAYMOBIL politiemotor!

Super leuk cadeau idee voor de kleine politiemannen! Laat hem samen met deze politiemotor een uniek eigen avontuur beleven. Achtervolgingen op de snelweg om de boef te kunnen pakken! Het leuke aan deze motor is dat deze echt licht kan geven doordat het gebruik maakt van LED verlichting! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

LEGO Creator Droneverkenner - 31071

#28 - LEGO Droneverkenner!

Houdt hij meer van drones?! Met deze stoere LEGO creator drone kan hij, nadat deze in elkaar is gezet, overal naar toe vliegen en de wereld ontdekken. De drone heeft een cockpit dat open kan en een stoere grijpklauw om zijn missies uit te voeren! Meer informatie over deze stoere LEGO drone? Klik dan op bovenstaande link! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Twister - Actiespel

#29 - Twister

Laat hem een hoop lol beleven met deze, inmiddels klassieker te noemen, Twister mat! Middels de draaiwijzer moeten de speler opdrachten uitvoeren. Tijdens de opdrachten moeten spelers het genoemde lichaamsdeel zo snel mogelijk naar de juist kleur stip verplaatsen, lukt dit niet en komt er iemand met een knie of elleboog op de mat, dan is hij of zij af! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Ravensburger Koehandel - kaartspel

#30 - Koehandel van Ravensburger!

Het lijkt een simpel spel, een koehandel spel. Maar niets is minder waar, het is namelijk een tactisch spel wat nooit zal vervelen. Met Koehandel heb je als doel te bieden en te onderhandelen wat zorgt voor leuke uitkomsten. Meer informatie over Koehanden? Klik dan op onderstaande link!

LEGO Minecraft De Zombiegrot - 21141

#31 - Minecraft LEGO!

Mening kind kent dit computerspel als geen ander, Minecraft! Nu is hier een LEGO versie van gemaakt zodat hij Minecraft ook offline kan spelen. De leuke attributen zorgen ervoor dat er verschillende scenario's gespeeld kunnen worden. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Radiografische Bestuurbare auto schaal max verstappen

#32 - Bestuurbare auto van Red Bull F1 - Max Verstappen!

Formule 1 fan? En wilt hij zelf eens ervaren om met de auto van Max Verstappen te rijden? Dan kan hij oefenen met deze gave bestuurbare auto. Makkelijk te bedienen en ziet er als decoratief item ook erg mooi uit. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Spalding BasketbalKinderen

#33 - NBA Basketbal van Spalding!

Spalding is een van de grootste spelers op het gebied van balsporten en biedt kwalitatief hoge producten. Laat hem lekker buiten spelen met deze gave basketbal! Uitstekend te gebruiken voor buitenshuis gebruik en zorgt nog eens voor een goede grip. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

draadloze speaker Soundcrush HR687

#34 - Bluetooth speaker van Soundcrush!

Houdt hij veel van muziek en wilt hij dit vanaf zijn telefoon of tablet kunnen beluisteren? Met deze leuke rode bluetooth speaker van Soundcrush kan dit heel makkelijk. Voordeel is dat de speaker spatwaterdicht is en gemaakt nog gemaakt is van rubber waardoor deze makkelijk tegen een stootje kan. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#35 - Dartset van Michael van Gerwen!

Hoe gaaf, een dartset in het thema van de Mighty Mike, Michael van Gerwen! Een mooi dartbord om op te oefenen inclusief 2 dart sets inclusief shafrts en flights in de kleuren groen die horen bij van Gerwen! Meer informatie over dit dartbord? Klik dan op onderstaande link!

Spaarpot: BRANDKAST van BLAUW

#36 - Brandkast Spaarpot

Is hij een Dagobert Duck? Dan moet hij zijn centen goed en vooral veilig bewaren in deze brandkast spaarpot! De spaarpot bevat een echte draaicode en is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#37 - Ik Leer Coderen

Vindt hij techniek wel interessant? We leven in een tijd waar technologie erg belangrijk is. Met dit spel kan hij vanaf 5 jaar al leren programmeren, programmeren is de taal die wordt gebruikt om met computers te praten. Meer informatie over dit educatieve spel? Klik dan op onderstaande link!

Toren van Pisa - Original

#38 - Toren van Pisa!

Geef dit spannende spel cadeau! De toren van pisa is een erg spannend spel. De bedoeling is dat je op de wankelende toren van Pisa een mannetje plaatst en moet voorkomen dat ze er allemaal van af vallen! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

#39 - Gamepad voor de smartphone!

Speelt hij graag spelletjes zoals Fornite op de mobiel? Om het beste in hem naar boven te halen is een controller wel zo fijn spelen. Deze smartphone controller is geschikt voor zowel Android als iOS smartphones maar kan ook gebruikt worden voor de Playstation. Meer informatie over dit educatieve spel? Klik dan op onderstaande link!

Bunch O Balloons Slingshot - Waterballonnen

#40 - Slingshot Waterballonnen van Bunch O Balloons!

Super leuk om in de zomer cadeau te geven! Met deze slingshot kun je waterballonnen tot wel 40 meter ver schieten. Er kunnen maar liefst 100 waterballonnen gevuld worden in minder dan 60 seconden. Dankzij het handige systeem is knopen verleden tijd. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

2Cycle Skateboard - LED Wielen

#41 - LED Skateboard

Super leuk om cadeau te geven. Deze skateboard met LED wielen. De skateboard rolt soepel en in het donker goed zichtbaar door de verlichte wielen. De skateboard is geschikt voor beginners en ziet er nog eens stoer uit ook. Meer informatie over deze leuke skateboard? Klik dan op onderstaande link!

Longfield Games Schaak En Dambord

#42 - Schaak- en Dambord!

Houdt hij ervan om zijn hersenen te kraken met dit leuke schaak- en dambord?! Leer hem deze klassiekers te spelen en anders naar spelletjes te leren kijken. Prima starter bord voor een leuke prijs! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Skip-Bo - Kaartspel

#43 - Skip Bo!

Het gave spel dat ontwikkeld is door de makers van het populaire spel UNO! Met dit spel moet er gezorgd worden dat spelers op een strategische wijze de kaarten in de juiste volgorde stapelen, zijn de kaarten op? Dan heb je gewonnen! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Wie Is Het? - Kinderspel

#44 - Wie is het?

Wie is het?! Het originele spel is nog steeds populair onder jongeren, en terecht! Elke speler kiest namelijk een geheim figuur en moet dan met behulp van ja- en nee- vragen uit vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is. Als je deze kunt raden heb je gewonnen! Heb je fout geraden, dan verlies je! Een leuke en leerzaam spel waarbij kinderen goed moeten kijken naar verschillen en overeenkomsten. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Space Scooter Zwart/Wit step

#45 - Step van Spacescooter!

Laat hem heerlijk buiten spelen op deze stoere step van Space Scooter. Om voorruit te gaan moet je de voetplank heen en weer bewegen en krijgt het gevoel van lopen in de ruimte, vandaar de naam. Meer informatie over deze stoere step? Klik dan op bovenstaande link! Meer informatie? Klik dan op onderstaande link!

Mocht je nou geen voldoende inspiratie hebben na het zien van deze lijst dan kun je op cadeauideetjes.nl nog veel meer lijsten vinden om inspiratie op te doen zodat jij altijd slaagt voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan lijsten voor mensen die van sushi houden of juist fan zijn van een voetbalclub zoals Feyenoord, Ajax of PSV?
Facebook
Pinterest
Email
WhatsApp

Meer om te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *