Zoek
Zoek

De 10 leukste sigaren cadeaus voor mannen!

Een sigaar zie je tegenwoordig niet veel meer en wordt vaak gezien als een luxe. Sigaren cadeaus kunnen soms lastig te vinden zijn. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau waar hij van kan genieten dan heb je aan onze lijst het perfecte aanbod met onze favoriete cadeaus., bekijk ze zeker eens! Deze bestaan uit accessoires met de beste leuke, grappige en unieke cadeaus voor bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon voor zomaar, dan mag ook wel eens hé! ps. voor de sigaar zelf zul je naar een sigarenwinkel moeten gaan. 

Let op: de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld. Nummer 1 is dus niet de beste keuze en nummer 10 is niet de minste keuze.

lijst met cadeaus voor hem sigaren
Luxe Humidor sigaren set, gemaakt van zwart leer

#1 - Luxe sigaren doos cadeau

Als hij (of zij) van sigaren houdt en er regelmatig eentje nuttigt is deze luxe sigaarset erg cadeau te doen! De set biedt ruimte voor 4 sigaren, een sigaren schaar, pipette, houder en uiteraard is er ook ruimte voor een aansteker! De knipper, houder en pipette krijg je er tevens bij. Luchtvochtigheid is bij sigaren een belangrijk onderdeeld zodat het onder andere de smaak kan behouden en houdbaar blijft, om de laatste reden is de inhoud van de box ook gemaakt van hout! Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Klimaatkast voor Sigaren, gemaakt van beukenhout en edelstaal

#2 - Klimaatkast voor Sigaren cadeau

Misschien wel het ultieme cadeau voor de sigaren liefhebber! Als je sigaren rookt, zeker de luxe dan moet je zorgen voor de perfecte bewaarconditie, dat kan met deze klimaatkast! Daarnaast ziet de klimaatkast er netjes uit waardoor deze gewoon in de woonkamer kan staan. Met een inhoud van 23 liter en twee schappen gemaakt van cederhout kun je voorlopig genoeg sigaren kwijt. Door de touch bediening kun je de temperatuur makkelijk instellen om zo te zorgen voor de beste luchtvochtigheid! Wil je meer informatie over dit luxe cadeau? Klik dan op onderstaande knop!

sigarenaansteker inclusief boor

#3 - Sigarenaansteker

Geloof me, een sigaar wil je niet met een standaard aansteker aansteken. Zeker bij dikke Cubaanse sigaren ben je even bezig. Daarom is deze speciale sigarenaansteker opgenomen in deze lijst. De aansteker bevat drie gestabiliseerde vlammen waardoor het aansteken een fluitje van een cent wordt. Is er wind? Ook dat is geen probleem. Verder ziet de aansteker er netjes uit en is deze hervulbaar. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Sigarenasbak gemaakt van metaal

#4 - Sigarenasbak

Weg met de saaie asbakken waar een sigaar schuin met zijn kop in hangt, ga voor een degelijke sigarenasbak (ja die bestaan). Geen last van wegrollende sigaren en gun het zijn eigen plekje. met deze prachtige asbak! Gemaakt van stevig RVS inclusief ruime geul waar de meeste sigaren in zullen passen. Door de handige viltlaag kun je deze op vrijwel iedere oppervlak gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je krassen krijgt. Wil je meer informatie over deze must-have? Klik dan op onderstaande knop!

The Cuban Cigar Handbook

#5 - The Cuban Cigar Handbook

Is de gelukkige nog nieuw in de sigaren wereld? Of juist wat langer maar dat die eigenlijk geen idee heeft waar hij op moet letten bij het roken van sigaren. Dit boek beschrijft de geschiedenis van sigaren en heeft een handige gids met meer dan 200 soorten sigaren! Ook komen er divers experts aan bod over boeiende onderwerpen zoals het herkennen van nep sigaren of hoe je bepaalde drank kunt combineren. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

#6 - Sigarendoos Met Glazen Venster

Perfect voor de sigaren verzamelaar, een Humidor Lux sigarendoos! In de doos passen tot wel 25 sigaren en is gemaakt van prachtig kersenhout en heeft een handige glazen venster waardoor je je sigaren collectie kan bewonderen. De binnenkant zelf is gemaakt van ongelakt Spaans Cederhout en is tevens verkrijgbaar in andere kleuren zoals cherry en zwart. De sigarendoos wordt geleverd met een handige humidifier en hygrometer, ideaal! Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Sigarenknipper zwart

#7 - Sigarenknipper

Een sigarenknipper kan natuurlijk niet ontbreken is ziet er natuurlijk stoer uit. Sommige sigaren worden namelijk ongesneden verkocht om de levensduur van de sigaar te verlengen. Ideaal als je natuurlijk meerdere sigaren in een keer koopt en deze een tijdje wilt bewaren. Deze sigarenknipper heeft dubbele messen en heeft dankzij de zwarte kleur een luxe uitstraling. Let op, ze zijn zeer scherp dus goed opletten. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Sigarenkoker van Metaal, Zilver met Gouden rand

#8 - Sigarenkoker voor de liefhebber

We hebben het eerder over het bewaren van sigaren gehad maar dat zijn vaak grote dozen en geschikt voor meerdere sigaren, handig voor als je natuurlijk thuis bent maar wat als je een avondje uit gaat? Dan is het wel zo handig om een sigarenkoker zoals deze bij je te hebben. Deze metalen koker zorgt ervoor dat je je sigaar in perfect conditie overal mee naartoe kunt nemen. Het gouden randje maakt het helemaal af. Wil je meer informatie over deze koker? Klik dan op onderstaande knop!

#9 - 2 Delige Sigarenkoker cadeaus

Neem je een ongesneden sigaar mee op pad en wil je die direct ook kunnen snijden? Dan is deze 2 delige sigarenkoker geweldig om bij je te hebben. Deze sigarenkoker zorgt ervoor dat je sigaar beschermd blijft wanneer jij druk op pad bent. Tijd voor een pauze? Dan pak je deze luxe hoes zo uit je zak en knip of steek je je sigaar aan. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Sigarenaansteker inclusief sigarenboor

#10 - Sigarenaansteker incl. sigarenboor 

Een luxe sigarenaansteker inclusief sigarenboor mag natuurlijk niet op deze lijst ontbreken! Deze sigarenaansteker ziet er erg stoer en toch luxe uit en is ook nog eens functioneel, de aansteker bevat namelijk drie gestabiliseerde vlammen waardoor je altijd je sigaar kunt aansteker, ook met een wind. Sigarenboor nodig? Die heb je ook direct bij de hand. De aansteker kun je met regulier aansteker gas bijvullen en is de vlamgrootte toch te heftig of juist te zwak? Dan kun je deze op de gewenste hardheid aanpassen. Geleverd in een luxe geschenkdoos waardoor je deze direct cadeau kunt doen! Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop!

Mocht je nou geen voldoende inspiratie hebben na het zien van deze lijst dan kun je op cadeauideetjes.nl nog veel meer lijsten vinden om inspiratie op te doen zodat jij altijd slaagt voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan een lijst voor stellen die een half jaar samen zijn of als je op zoekt bent naar een kleinigheidje voor je hem. En als je het echt niet meer weet hebben we altijd nog de lijst der lijst, namelijk de 101 unieke cadeau ideeën voor de man die alles al heeft, daar zul je altijd slagen! Genoeg inspiratie om altijd te kunnen slagen voor een perfect cadeau! 
Facebook
Pinterest
Email
WhatsApp

Meer om te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *