De 17 leukste adventskalenders om cadeau te geven!

Tijdens de feestdagen is het populair om een adventskalender cadeau te geven. Met een adventskalender geef je eigenlijk de gehele maand december, tot aan kerst, een cadeautje. Advent is in het Christendom de benaming voor de periode voor kerst. Daarmee verras je iemand iedere dag!

Zo zijn er veel verschillende soorten adventskalenders waarbij er zijn die al helemaal gevuld zijn zo als die van Rituals, maar er zijn ook adventskalenders waarbij je deze zelf kunt vullen met allerlei leuke cadeautjes!

Let op: de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld. Nummer 1 is dus niet de beste en nummer 17 is dus niet de minste.

Rituals Adventskalender

#1 - Rituals Adventskalender (deluxe)

Persoonlijk een van mijn favorieten! Twee jaar geleden heeft mijn moeder er één cadeau gegeven en die was er heel blij mee. De leuke en luxe vorm van de adventskalender is gevuld met 24 Rituals luxe verrassingen. Wat er in zit is natuurlijk een verassing maar zal zeker niet teleurstellend zijn. Meer informatie? Klik dan op bovenstaand link!

#2 - Lego Star Wars Adventskalender 2019

Als ik mijn zwager ergens blij mee kan maken dan is het deze super leuke adventskalender van Lego Star Wars! In totaal kunnen er 24 deurtjes openen met de leukste Star Wars producten zo als minifiguren en kerst specials. Super leuk om de Lego en Star Wars fan mee te verrassen. Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#3 - Thee Adventskalender

Theeliefhebber? Verras iemand met deze leuke Thee adventskalender. In totaal zijn er 24 verschillende smaken te ontdekken. Van kruidenthee tot heerlijke ontspannende fruit thee. Voordeel is dat alle 24 verschillende thee smaken van biologische aard zijn! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#4 - Retro Games Adventskalender!

Laat ze zelf aan de slag gaan met deze retro adventskalender! Achter ieder deurtje vindt je een elektronica-component zodat ze op 24 december kunnen gaan gamen! Het leuke is dat het zowel geschikt is voor de jongste als voor de oudste in huis. Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#5 - Do it Yourself Adventskalender!

Laat ze de dagen voor kerst creatief aan de slag met de 'Do It Yourself Adventskalender'! Je kunt met deze adventskalender gaan knutselen, puzzelen en decoreren waarbij de set alles bevat om dit te kunnen uitvoeren! Aan welke creatieveling denk jij?! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#6 -Barbie Adventskalender!

"I'm a Barbie girl in a Barbie World", het muziekje zit direct in m'n hoofd en zit het momenteel mee te neuriën. In ieder geval is dit voor de Barbie fan wel een heel leuk adventskalender! De kalender wordt met een Barbiepop geleverd met in totaal 24 accessoires, zo heeft de gelukkige iedere dag een leuk cadeau! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#7 - Playmobil Adventskalender!

Meer van de Playmobil?! Zelf was ik altijd meer van de Playmobil dan van LEGO. Dit jaar heeft Playmobil gezorgd voor een super leuke adventskalender! Met in totaal 24 vakjes gevuld met super leuke Playmobil figuren en onderdelen. Zeer zeker een leuke aanrader voor de Playmobil fan! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#8 - Ophang Adventskalender!

Pak het heel anders aan en maak gebruik van de ophangende adventskalender! Deze leuke kalender is direct ook decoratie om de leuke kerstdagen tegemoet te gaan. Vul ieder vakje met het favoriete speelgoed van jou geliefde. Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#9 - December Kalender!

Mijn moeder geeft dit bijna ieder jaar aan mij en mijn zus en openen iedere dag tot aan kerst, als we samen komen met de familie, ieder vakje. Op de dag dat we samenkomen wisten we direct wat we gewonnen hadden, misschien wel die hoofdprijs van maar liefst € 200.000 netto! Let op alleen voor 18+! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#10 - Harry Potter Adventskalender!

Wat blijkt, er zijn geruchten dat er weer een Harry Potter wordt gemaakt met de oude cast, super tof! Dit jaar is in ieder geval zeker dat er een adventskalender komt, namelijk deze! Gevuld met 24 magische cadeautjes zo als pennen, badges, boekenleggers en sleutelhangers. Aan welke Harry Potter fan denk jij?! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#11 - Kerst Adventskalender om zelf te vullen!

Zelf een goed idee? Dat kan met deze leuke kerst adventskalender die je zelf kunt vullen met allerlei leuke cadeautjes! Vindt zelf de leukste cadeautjes en verras de gelukkige met deze kalender. Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#12 - Beer Adventskalender!

Op zoek naar een adventskalender voor de bierliefhebber? Tegenwoordig kun je van alles verzinnen en ja het is er nu eindelijk, een beer adventskalender! Er zijn in totaal maar liefst 24 verschillende speciaalbieren te krijgen die nog eens exclusief gebrouwen zijn voor kerst! Wie ga jij hiermee verassen? Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#13 - Douglas Adventskalender

Deze leuke advent kalender van Douglas bevat achter de 24 deuren fantastische cadeautjes die wachten om geopend te worden. De adventskalender bevat onder andere parfum, een zelf bruiner en primer! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#14 - Adventskalender van The Body Shop!

Het populaire merk The Body Shop biedt dit jaar een super leuk adventskalender aan! In totaal 24 luikjes met heerlijke bad- en body producten waaronder special editions! Wil je alvast weten wat er in zit zodat je weet wat je geeft? Klik op bovenstaand link!

#15 - L'OCCITANE Adventskalender!

Deze heerlijke adventskalender van het merk L'OCCITANE, het merk dat van de natuur houdt en zich bezig houdt met het behoud ervan. De ingrediënten van de producten zijn hiermee uit duurzame aanvoer. In totaal zijn er 24 heerlijke cadeautjes met onder andere lip balsem, handcrème, shampoo en nog veel meer! Meer informatie over deze adventskalender van L'OCCITANE? Klik op bovenstaand link!

#16 - Rituals Advent Exclusive

Nog zo een heerlijke adventskalender van Rituals! De Exclusive versie bevat ook 24 Rituals verrassingen met heerlijke producten zo als een Wonder Mask, Shower gel en boy cream. Leuk om samen te geven als cadeau en de dagen tot kerst af te tellen! Meer informatie? Klik op bovenstaand link!

#17 - Adventskalender My Jewellery!

De laatste maar zeker niet de minste! De adventskalender van My Jewellery! Deze leuke kalender is gevuld met de leukste sieraden en accessoires om tijdens de kerstdagen er super mooi uit te zien. Verkrijgbaar in 2 versies namelijk Goud en Silver. Meer informatie over deze adventskalender? Klik op bovenstaand link!

Mocht je nou geen voldoende inspiratie hebben na het zien van deze lijst dan kun je op cadeauideetjes.nl nog veel meer lijsten vinden om inspiratie op te doen zodat jij altijd slaagt voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan lijsten voor mensen die van sushi houden of juist fan zijn van een voetbalclub zoals Feyenoord, Ajax of PSV?
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Meer om te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *